FB TW +
assalamualaikum , new skin , :) love kawaii !
pra konvensyen 2012
Tuesday, March 12, 2013 2:34 PM | 0 sweetie pie.

hai ! assalamualaikum , dah lame gila kita biar blog ni berhabuk , haha , okay , today i will story you all about this pra-konvensyen , ITS A GREAT DAY *i think just now :)
yang perginye ALP n pekerja terbaik , Alhamdulillah tahun ni kita dapat pergi konvensyen , hopefully kite menang something lah hari ni , bersusah payah malam tadi berlatih , haha , kite? pekerja terbaik je , kita kena interview habis2 san tadi , gementar bila di tanye pasal SYARIKAT GOLDEN SHIP banyak2 , cuak! haha , Alhamdulillah segalanya berjalan lancar , kita berazam , tahun depan kita akan dapat buat yang terbaik untuk tahun depan , nak masuk USahawan Muda lagi tahun depan! nak majukan kiosk! serius tak tipu :)
kitorang pergi 3 hari meh! hmm , next week exam *not in mood to study yet , kite, kak mimi , kak adli , kak syudek, n all the Alp was so nervous , haha , #PrayForUs !!

golden ship will be a past after this :')