FB TW +
assalamualaikum , new skin , :) love kawaii !
hai ! hai! hai!
Friday, November 30, 2012 9:58 AM | 0 sweetie pie.
wah,, dah lame tak menghupdate belog nie,, :D okay,, kalida nak tanye,, korang ade rancang nak pergi mane2 ke cuti ni?? kasi tahu lah sikit ?? bhehe,, kalida tak tahu lah, parents keje,, hmmm,, sampai hari Sabtu pon parents kalida keje,, :( tapi,, duduk rumah hupdate belog pon best jugak,, *itu je yang boleh buat

kalau tak jalan2 kat dunia realiti,, jalan2 kat dunie belog nie pon okaylah,, bhehe,, dengan keboringan yg melampau di rumah,, hmm,, kekadang rasa mcm nak ajak kawan2 hangout,, tapi,, kengkawan , mak tak bagilha,, busylah,, *sebenarnye kalida pon malas nak hangout*

 bukak mata terus on twitter,, baru lah Facebook,, mungkin Facebook tak lagi diminati oleh REMAJA sekarang,, perasan tak,, kalau at Twitter,, kat TL lah ,, ramai update nak 'compare' kan Twitter dgn Facebook,, katenye,, Facebook,, blalalala~ kalau dekat Facebook pulak,, dekat wall penuh dgn 'status' yg OFFICIAlly diCOPY dari Twitter,, nmpak tak permainannye disitu?? bhaha,,,kalau dulu,, kat Myspace,, semua baik2 je,, *sengih* 

sekarang ni pulak,, kalau dekat Twitter,, suke2 je 'BASH' orang,, korang tak sepatutnye buat mcm tuh,, korang nasihat je sudah,, kan lebih berbaloi,, betul tak?? korang nak sedekahkan pahala korang kat die ke?? hmm,, mungkin kite seronok melakukannye,, *eccehh* 

taknak berceloteh panjang pagi nie,, petang ade lagi,, nak hupdate ape ye??
lupekan,, oklah,, sekian,, *bowing*