FB TW +
assalamualaikum , new skin , :) love kawaii !
kerunsingan
Friday, November 30, 2012 9:42 PM | 0 sweetie pie.
aku nak berlari macam tu,, :)
 dulu,, adalah seorang budak nie,, yg membuat kalida rase runsing yg teramat sangat,, nak tahu kenape?? setiap yg kalida buat,, mungkin dia akan buat perkare  yg same,, tak kira ape jua bentuk,, tetapi,, inisiatif die same,, kalida,, kadang2 rase kalida ni terAniaya oleh die,, dgn sikap dia yg mcm tuh,,

kalida dah penat tengok die,, dia,, seolah2 nakkan diri kalida,, die nak jadi kalida,, hmm, setiap orang mesti ade masalah masing2 kan?? kalida cukup terbeban dgn die,, kalida tak tahu,, die sengaje atau tak membuat kalida BEGITU *sakit kepala* 

kalida nak bebas dari semua belenggu tuh,, kalida dah penat,, hmm,, tahun depan nak PMR,, tolonglah,,   behave,,! sedarkan diri~ apa masalah die?? hmm,, kadang2 kalida rase die mcm mengambil segalle benda yg ade dalam kehidupan kalida,, etc,, kawan,, kakak angkat,, hmm kalida dah tak sanggup,, nangis,, sebab die buat kalida mcm tuh :( *mengeluh*

malam nie,, tak berape nak ceria,, eh?? MaharajaLawakMega,, korang tengok tak?? jom,,
sekian - twit tak famous :D