FB TW +
assalamualaikum , new skin , :) love kawaii !
KENANGAN 2012
Monday, November 26, 2012 9:44 PM | 0 sweetie pie.
nie kawan special aku,, *senyum*
hai,, :)  malam yg indah ini,, eh,,??! korang dah add belum FACEBOOK kalida?? belum?? tekan  >SINI<
bhehe,, rajin-rajin ye,,! korang memang comel,, bhaha,, 
ok,, straight to the point,, :D kalida nak cerita pasal tahun nie,, hm,, tahun nie last jadi sesi petang meh!! sedih kowt~ aku pasti merindui menjadi sesi petang di Sekolah Menengah kebangsaan *** hmm,, masa tak dapat diulang *nangis*
now,, forget about all that! we start a new life ok??
cube teka,, di mane kah saye?? *baju pink , duduk,,*
seriosly,, bhehe,, nieh mase PROM NIGHT asrama meh,,! di atas adalah,, batch 98 yg #TeamLastPMR bangga nye,, ~ oklah,, kalian doakn saye k?? *mujarab* bagi yg tahun depan Spm pon kalida akan doakn jugak,, jangan risau ye?? malam nie,, tak nak berceloteh panjang sangat,, bhehe,, tak de means pon,, oklah.. bye,,!! *senyum*
ignore my blur face,, *love form2*