FB TW +
assalamualaikum , new skin , :) love kawaii !
SEKOLAH 2012
Sunday, November 25, 2012 1:58 PM | 0 sweetie pie.
ceria tak kitorang??
hari ni kalida nak cerita pasal hari sekolah,, maybe ramai yg tak nak pergi sekolah,, termasuk kalida sekali,, sape je nak pergi sekolah,, hmm,, betul tak?? bhehe,, teringat hari last sekolah,, macam2 di buatnye,, kitorg hari tuh duduk asrama mase hari jumaat last sekolah,, jadi,, kitorg tak de buat ap2, jadi kitorg main lah hujan,, main lari2 kat tengah padang,, *cam org gile* nyanyi kuat2,, bhaha,, mase tuh kitorg kluar g KFC je,, konon jamuan Form2 lah kan,, hmm,, rindu seh,, !! tak tipu,, tahun depan dah Form 3,, maybe,, tak dapat buat cam nie lagi,, *jiwa kanak2* tahun depan nak fokus PMR,, jiwa budak2 lah kalida ni :B kalulah dapat buat mcm hari last sekolah hari tuh lagi ,, kan best *thumbs up*

memikirkan masalah matematik  :)


on the way KFC :)

sweet tak? bhaha XD

kalida truly rindu dekat kawan2 kalida,, bhehe,, nanti Form 4 ramai yg nak pergi sekolah lain :( *nangis* mohon2 lah kitorg kawan sampai bile2,, bhaha :D sekolah!! TAHUN 2013,, PMR last,, ! ikhlaskan diri :)