FB TW +
assalamualaikum , new skin , :) love kawaii !
vampire ~
Friday, November 30, 2012 4:31 PM | 0 sweetie pie.
sape dah tengok? cerite sikit?
kalida peminat twilight,, tetapi,, cerita ni 18L dan keatas,, jadi, kalida hanya mampu menyukai lagunye sahaje,, bhehe,,XD best tak cerite nie?? kalida nak tengok,, tapi,, hanye boleh tengok dekat ***.com je :D

kalida minat Taylor Lautner daripada Robert ,, hmm,, sebab tak tahulah,, kalida suka orang yg bername Taylor,, bhehe,, for example Taylor swift,, bhehe,, semua lagunye,, *bolehlah* kalida pernah dengar,, hmm,, korang minat jugak ke??

eh? korang pernah  dengar lagu 'A Thousand Years part 2?? composernye,, tambah beberape lirik je,, bukan banyak sangat pon,, korang tengah dengar lagunye sekarang nie,,kan?? tapi,, ini part 1 punye lagu,, 

sekian- peminat <3