FB TW +
assalamualaikum , new skin , :) love kawaii !
december wish..
Saturday, December 1, 2012 10:45 PM | 0 sweetie pie.
kegembiraan terserlah :D

wah,, pejam celik-pejam celik dah DECEMBER?? hmm,, ape yg bestnye disember?? kene buat COUNTDOWN nampaknya,, lagi berape hari nak sekolah,, PMR!! -lupekan tahun depan dah 2013 kan?? berharap sangat tahun depan lebih baik dari tahun sebelumnye,, -means tahun nie lah,, 

kalau boleh ulang mase kan??kalida nak putar mase balik ke sebelum periksa akhir tahun,, nak tahu sebab ape?? sebab kalida dapat markah yg amat merundum,, bayangkan!! nombor 30 dlam TINGKATAN meh!! nak gelak pon ade,, sebab tak belajar sungguh-sungguh mase tuh ,,bace novel
 
kalida berharap sangat,, krismas bulan ni dapat merubah diri kalida jadi lagi baik supaya dpt menghadapi PMR dgn mudah ,, yeah!! harap tak jatuh lagi :'( Ya Allah tolong hamba ya!! kalida takut untuk menghadapi kegagalan,, itulah kelemahan kalida,, kalida tak boleh putus asa okay?? 
bulan nie korang ade ape2 wish?? sebok orang dalam Twitter cerite pasal 1 Disember hari nie,, hmm,, penuh TL,, XD 
sekian- pengazam Disember