FB TW +
assalamualaikum , new skin , :) love kawaii !
hai
Monday, December 3, 2012 3:30 PM | 5 sweetie pie.

and hai everyone !! kalida akan balik kampung petang nie,, hmm,,  babai lappy,, cuz,, tak dapat bawak,,!! kalida wanted to tell  all of you,, about my life in school holiday,,why now me want to tell you?? because sebelum ni,, kalida takde idea,, 

in school holiday,, siape yg tak online?? angkat tangan !! takde siape yg tak online kan?? hmm,, Facebook?? Twitter?? Ask.fm?? semua laman sosial kalida terjah untuk menghilangkan kebosanan yg melanda di saat cuti tiba,, rase mcm nak duduk asrama je,, wif all my friends,, but,, bukan maksudnye kalida tak suka duduk rumah okay??

setiap petang,, kalida will watch TV program such as,, Phineas And Ferb,, blablabla~
bhehe,, merepek kejap eh?? ade sesape minat bace novel?? hmm,, samelah kite!! sep sikit 
macam2 novel telah kalida telaah,, hmm,, macam telaah buku nak PMR je,, XD

lagi satu,, kalida suka bloggerwalking ,, korang! terima kasih sebab bloggerwalking kat kalida punye blog,, bangga seh bhehe,, blog kalida nie,, bukan best pon?? XD kekadang mcm syok sendiri tulis Post,, blala~
#TeamBlogger

doakan selamat pergi dan balik :D