FB TW +
assalamualaikum , new skin , :) love kawaii !
merepek
Wednesday, December 5, 2012 7:23 PM | 4 sweetie pie.

hai,,!! dah lame tak hupdate blog,, wah,~ korang tengok,, blog kalida?? dah berubah kan??  XD wah!! penat jugaklah kalida editnye,, nasib baik kalida pandai main code,, kalau tidak,, hancusss ~  bhehe,,:)

kalida kan suke BW kan?? jadi,, bile kalida 'flying around' korang punye belog,, hmm,, jeles bangat !!
korang punye belog cantik2 semuanye,, kadang2 manusia kan perangainye tak pernah puas,, am I right?? korang punye belog superb meh!!

kalida dulu ade 2,3,4 belog,, tapi semua lupe password and then blablabla~ yelah,, kalida ni pelupe,, so,, password tak ingat macam orang tua,, sejak ke'tulang belakangan nie,, kalida jarang nampak orang buat segmen meh!! kalida asyik nampak GA je~ bukan ape~ kalida nak try masuk segmen2 tuh,, kalida kalau boleh asyik masuk GA je,, :)

korang nampak gamba kat atas tuh?? sebenarnye,, kalida suke gambar2 comel mcm tuh,, bhehe,, terima kasih kepada En.google beserta Pn.Yahoo,, mereka sungguh baik dgn saye :D gamba kat atas tuh sebenanye takde kene mengena pon dgn ISU kite hari nie,, wah,, celoteh pulak,, xd

ape2 pon,, hope korang enjoy post nie,, XD *boring