FB TW +
assalamualaikum , new skin , :) love kawaii !
talking^^
Friday, December 7, 2012 3:58 PM | 0 sweetie pie.
hai peeepss!! korang ade cerite2 baru ke?? bhaha,, kalida pon tak de cerite meh!! bhehe,, ape yg boleh kalida buat hari nie,, kalida just nak tanya khabar korang je,, !! korang sehat??

sejak kebelakangan ini,, kalida mcm malas nak on blog,, sebab tak tahu nak update ape,, bhehe,, XD harap korang tak bosan bace entry2 yg kalida tulis,, sebab kalida tulis ikut mood meh!!


kalida suke kalau post ade gambar,, baru nampak menarik,, kan?? bhehe,, cantikkan gambarnye?? *kebudak2 kan* 
sekarang nie,, kalida dah malas nak buat tuto,, bhehe,, lgi suke tengok tuto orang,, BW orang punye belog,, 
korang ade twitter?? nak follow boleh?? boring kalida mcm nak DEACTIVE Facebook je sekarang nie,, 
sebab,, Facebook mcm nak jadi FAKEBOOK je,,wajar ke??
maaf kerana merepek :B